HappyKidzzz Kinderopvang omdat ieder kind het verdient om happy te zijn!!

Breaking news!!​

Ons VVE programma wordt gegeven op ma/di/do/vr van 8:30-12:00u (dit kan gecombineerd worden met de reguliere kinderopvang)

Vanaf 1-01-2021 bieden wij ook VVE peuteropvang aan! 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

06-34216241

Topteam HappyKidzzz Kinderopvang!!

Met eigenaresse Brenda op de groep weet je

dat het gezellig wordt! Een onderneemster in hart en nieren die nooit een uitdaging uit de weggaat.

Ze houdt van grapjes, is sportief en weet

veel van gezonde voeding. Ze voelt kinderen haarfijn aan, ook als er iets speelt. Veiligheid en geborgenheid staat hoog in het vaandel.

Margreet, ook wel tante Greet genoemd,

is graag creatief bezig. Ze vindt het superleuk om met de kinderen te knutselen. Ze is altijd in om boekjes te lezen en liedjes te zingen. Zij is werkzaam op de Bijtjes groep.

Angelique werkt bij de Wolkjes en de Bijtjes, maar vooral de baby´s (Wolkjes) hebben haar hart gestolen. De ontwikkeling, de verzorging en het spelen met de baby´s vindt ze fantastisch.

Annyke werkt als Pedagogische coach. Zij is de schakel in de coaching van de medewerksters. Zij begeleid hun bij het signaleren van mogelijke knelpunten in hun werkzaamheden, kennis, vaardigheden en achterhaalt samen hun coaching behoeften.

Sanne is zowel werkzaam op de KDV als op de BSO groepen waar zij zich volledig inleeft in de doelgroep. Van boekje lezen tot spelletjes, met Sanne is het altijd gezellig op de groep!


Marjon werkt als Beleidsmedewerkster en als Pedagogisch medewerkster op alle groepen. Zij is zeer gedreven om de processen binnen de opvang volgens beleid in uitvoering te brengen. Daarin is zij de schakel tussen haar collega's op de vloer en de eigenaresse.  

Myrna is een heuze juf, daar is zij dan ook nog voor aan de studie! Naast haar studie is zij pedagogisch medewerkster en inzetbaar op alle groepen. De kids zijn dol op alle dansmomentjes met Myrna. Zij geeft ook naast de studie en het werken bij HappyKidzzz nog danslessen...een echte bezige bij dus! .